Give Egnsmesterskab 2019

• 23/03/2019
  • Gratis

Give Badmintonklub inviterer til Give Egnsmesterskab – hvor klubber fra tidligere Give Kommune deltager. Det er nu, du skal hjælpe med at vise, at Give Badmintonklub har de bedste spillere!

Der spilles dame/herresingle og dame/herre double i ungdomsrækker U9 til U19 samt senior-mix single og double uden aldersbegrænsing. Der er vandrepokal og præmie til nr. 1. og præmie til nr. 2 i hver række.

Tid og sted

Lørdag d. 23. marts kl. 09.00 – ca. 16.30 i Søndermarkshallen, Søndermarken 1, 7323 Give

Kampe sættes i gang kl. 9, så sørg for at holde øje med programmet her på arrangementet, så er du er klar til din første kamp.

Pris og tilmelding

Det koster X,- at deltage, med mindre du spiller i Give Badmintonklub – så er det gratis. Tilmelding sker hos din træner senest d. 13. marts. Eftertilmeldinger modtages ikke. Når du tilmelder dig, skal du oplyse navn, række og din fødselsdato.

Mad og drikke

Der vil være saft og frugt alle tilmeldte spillere. Derudover har cafeteriet åbnet, hvor det bl.a. er muligt at købe sandwich, grillmad, sodavand, kaffe mv.

Kontakt os

Hvis I har nogle spørgsmål eller har brug for at kontakte os før eller i løbet af arrangementet, kan I ringe til Formand for Give Badmintonklub Benjamin Ravn på telefon 20 62 72 88.

De bedste hilsner
Give Badmintonklub

Søndermarkshallen

Søndermarken 1, 7323 Give

Give Badmintonklub

mail@givebadmintonklub.dk

• Tilmelding:
    Tilmelding sker ved din træner senest d. 13. marts.