Give egnsmesterskab 2020

• 22/02/2020

Kampprogram

Kampprogram (version 2 – sidst opdateret d. 17/2 2020)

Give Badmintonklub inviterer til Give Egnsmesterskab – hvor klubber fra tidligere Give Kommune deltager. Det er nu, du skal hjælpe med at vise, at Give Badmintonklub har de bedste spillere!

Der spilles dame/herresingle og dame/herre double i ungdomsrækker U9 til U19 samt senior-mix single og double uden aldersbegrænsning. Der er vandrepokal og præmie til nr. 1. og præmie til nr. 2 i hver række.

Tid og sted

Lørdag d. 22. februar kl. 08.00 – ca. 20.00 i Søndermarkshallen, Søndermarken 1, 7323 Give
– Sluttidspunktet afhænger af antal tilmeldte spillere

Kampe sættes i gang kl. 8, så sørg for at holde øje med programmet her på arrangementet, så du er klar til at spille præcis kl. 8.

Pris og tilmelding

Det koster 100,- pr. række at deltage, med mindre du spiller i Give Badmintonklub – så er det gratis. Tilmelding sker hos din træner senest d. 5. februar. Eftertilmeldinger modtages ikke. Når du tilmelder dig, skal du oplyse navn, række og din fødselsdato.

Mad og drikke

Der vil være saft og frugt alle tilmeldte spillere. Derudover har cafeteriet åbnet, hvor det bl.a. er muligt at købe sandwich, grillmad, sodavand, kaffe mv.

Kontakt os

Hvis I har nogle spørgsmål eller har brug for at kontakte os før eller i løbet af arrangementet, kan I ringe til Pernille Lund-Brøchner på telefon 42 23 59 79.

De bedste hilsner
Give Badmintonklub