maj

Klubliv Danmark

Af admin 0

Kære spillere, forældre, frivillige, trænere og venner af klubben.

Give Badminton Klub er netop blevet tilmeldt Klubliv Danmark, som er et nyt projekt opstartet af DGI og Nets.  Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Dankort hos en KlubLiv Sponsor og du vælger selv, hvilken klub eller klubber du vil støtte.I dette tilfælde håber vi selvfølgelig, at du vil støtte Give Badminton Klub.

Det optjente MikroSponsorat sendes herefter videre til klubben – hver måned. Det betyder nye muligheder for at styrke fællesskabet og sikrer optimale sociale og sportslige muligheder for børn, unge og voksne i klubben.

Så skynd dig at tilmelde dig via www.klublivdanmark.dk, hvor du også kan få mere information. Ellers tag endelig fat i mig, så besvarer jeg gerne spørgsmål. Pt. er der ikke så mange forretninger og virksomheder tilknyttet ordningen, men som skrevet, er det helt nystartet, og der arbejdes hårdt på at få flere tilknyttet snarest muligt.

Du kan klikke her for at se en folder, eller her for at se en video med mere information om Klubliv Danmark

Tags til denne nyhed

forfatter: admin