Information og træningstider for ungdomshold

Vi har låneketcher, og det er ikke nødvendigt at have en makker for at spille.
Du bestemmer selv, om du vil spille en eller to gange i ugen.
1 gang om ugen koster 600 kr. og 2 gange koster 750 kr.

Niveau 1

Træning på begynderniveau målrettet primært nye spillere med fokus på grundslag, regler og spillet.

Niveau 2

Målrettet spillere der har styr på grundslag, og vil løfte spillet til næste niveau.

Niveau 3

Træning for øvede spillere med fokus på teknik, bevægelser, individuel træning og fejlsøgning.

Der er maksimalt plads til 20 spillere pr. hold.

• Vi træner i Søndermarkshallen i Give
  • Sæsonen starter mandag d. 24. august og slutter 29. april 2021
  • Tilmeld dig via vores hjemmeside inden du møder til træning første gang
  • Der er ingen træning i skolernes ferier
  • Det vil i løbet af sæsonen være muligt at skifte mellem niveauer. Trænerne vil løbende vurdere, og anbefaler hvis en spiller bør skifte til et andet niveau
  • Vi har låneketchere, men vi anbefaler, at du på sigt anskaffer din egen ketcher
  • Der skal spilles i indendørssko. Husk sportstøj og drikkedunk
  • Vi forventer at alle spillere møder op til træning og har lyst til at have det sjovt, blive en bedre badmintonspiller og være en god kammerat og Team Player
  • Det forventes af niveau 2 og 3 spillere, at de selv sørger for ca. 10 minutters opvarmning inden træningsstart uden at forstyrre det igangværende hold

Ny badmintonspiller

Er du ny og vil du gerne prøve badminton, kan du spille “gratis” 3 gange. Det vi sige at, du skal tilmelde dig det hold der passer dig og møde op til træning. Hvis du så fortryder efter de 3 gange melder vi dig ud igen og du får pengene tilbage. Bemærk at der maksimalt er plads til 20 personer pr. hold.

Hold og priser

Det er nu muligt at spille to gange i ugen – mandag og onsdag, men du bestemmer selv, om du kun vil spille en af dagene.

Det første hold du tilmelder dig koster 600,00 kr, hvis du ønsker at træne 2 gange om ugen, skal du derefter tilmelde dig det andet hold, som så koster 150,00 kr. (Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig andet hold, vil den rigtige pris først fremgå når du kommer til betaling)

Kontingent dækker; ugentlig træning, mulighed for låne ketcher, sjove og sociale arrangementer, turneringer samt medfinanciering af klubbens medlemsskab af bl.a. Badminton Danmark og Give Idræts- Sundheds- og Kulturcenter (GISK).